BÚÉK, Dunaújváros!

2019.01.02. 08:00

Így telt a szilveszter éjszaka városunk főterén

Több százan voltak kíváncsiak a Városháza téren szervezett évbúcsúztató programokra.

Tóth Alexandra

Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

A tér megtelt álarcos, trombitás emberekkel, akik kulturáltan szórakoztak a DJ-k és a KisCipő zenekar fellépései alatt. Az utcabált immár hatodik alkalommal szervezte meg Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Tourinform iroda, és ismét nem csalódtak azok, akik úgy döntöttek, hogy a Városháza téren búcsúztatják az óévet és köszöntik az új esztendőt.

 

A legnagyobb érdeklődés talán a KisCipő együttes koncertjét övezte, amely méltón teremtette meg újra azt a jól ismert, igazi Republichangulatot, amit a frontember halála óta nem élvezhettek a rajongók.

A DJ-k a koncert előtt és után szolgáltatták a talpalávalót, és szerencsére az időjárás is megfelelő volt egy fergeteges hangulatú szabadtéri bulizáshoz. A tűzijátékot a bíróság épülete mellől indították, ám a magáncélra vásárolt, házi pirotechnikai eszközök már kora estétől színesre festették az eget városszerte.

 

Nemcsak a téren, hanem Dunaújváros valamennyi szórakozóhelyén is telt házzal ment 2018 utolsó bulija. A Dunafitt, a Buddha és a Kaptár közönsége is jól mulatott a hajnalig tartó partikon, a változatos zenei kínálatoknak köszönhetően pedig minden városi megtalálhatta a számára legszimpatikusabb programot. Elbúcsúztunk tehát 2018-tól és nagy reményekkel, lelkesedéssel nézhetünk a 2019-es év elébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában