Életformájuk a gyaloglás

2019.01.03. 10:00

A nordic walkingosok több száz kilométert tettek meg tavaly is

Kitartóan hódolnak kedvenc szabadidősportjuknak a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület nordic walking klubjának tagjai 2018-ban is.

duol.hu

A speciális bottal végzett séta nagyon egészséges, és emellett közösségkovácsoló ereje is vitathatatlan: kellemes órákat töltenek együtt mozgással és a szabad levegőn a csoport aktív gyaloglói.

A rácalmási nordic walkingos csoport Fotó: amatőr

A több mint tíz éve működő sportközösség tagjai szombatonkénti rendszeres túráik során az óévben is megtettek több száz kilométert, elkoptattak néhány edzőcipőtalpat. Szeretnek együtt gyalogolni hegyeken, völgyeken, erdőn, mezőn járva. Út közben felfrissül a szervezetük, és a jóízű beszélgetések során kitisztulnak a gondolataik is.

Óévbúcsúztató összejövetelükön (képünkön) egy rövidebb túrát követően most is együtt koccintottak és beszélgettek a többi között a gyaloglás testi és lelki jótékony hatásáról. Megegyeztek egyebek mellett abban is, hogy az új évben is folytatják nordic walking edzéseiket, amely során a legjobb barátjuk a lábuk, ami – ahogyan mondani szokás – mindig kéznél van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában