Nagy siker volt tavaly is

2018.08.23. 19:00

A Béke városrésziek napja lesz az ősz első hétvégéjén

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg a Béke városrészi napot. Nyárbúcsúztatóként és iskolakezdő rendezvényként, idén sokkal bővebb programmal, mint tavaly volt.

Pekarek János

a

Hagyomány születésének vagyunk tanúi: a tavalyi, kitűnően sikerült Béke városrészi nap után az ősz első hétvégéjén, azaz szeptember 2-án ismét megrendezik a városrészi napot a Március 15. téren!

A tavalyi siker után idén is különleges programokkal várják a családokat, gyerekeket Fotó: archív

Hingyi László, a városrész lakóinak egyik önkormányzati képviselője lapunknak elmondta: elsősorban a családok kedvére kívánnak tenni ezzel, s különösen a gyerekek számára rendeznek sok programot, természetesen belépődíj nélkül. Sztankovics László, a környék másik önkormányzati képviselője hozzátette: ezentúl mindig szeptember első hétvégéjén rendezik meg a városrészi napot, nyárbúcsúztatóként és iskolaindítóként, idén sokkal bővebb programmal, mint tavaly volt.

S akkor lássuk a műsort!

Délelőtt tíz órakor indul a rendezvény a Wesley DaCapo- iskola diákjainak fellépésével. Húsz perccel később a Vasas táncegyüttes lép színpadra. Tíz óra ötven perckor kezdődik Cserna Gábor polgármester köszöntője. Tizenegy órától az Esztrád Színház A dinnyetolvaj című előadását láthatják a nézők. Délután kettőtől folytatódik a program, ugyancsak a Wesley DaCapo- iskola műsorával, majd háromtól dinóshow, négytől Bojtorján- koncert kezdődik.

A gyerekeknek egész nap játszóház, légvárak, trambulin, kézi hajtású kosaras körhinta, arcfestés, mesebusz, hennafestés, hajfonás és más elfoglaltságok. A vendéglátáshoz grillételek, pizza, kürtőskalács, vattacukor, jégkása és fagylalt tartozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában