szakértő

2017.10.10. 17:05

A talpad mindent elárul

A folyamatos rohanás, helytelen táplálkozási szokások és kialvatlanság hatására a szervezetben olyan energiablokkok képződnek, melyek megakadályozzák bizonyos szerveink megfelelő működését.

Nagy Erzsébet

A talp testünk anatómiai térképe, mely mindig jelez, ha baj van, csak tudni kell felismerni. A talpreflexológiával feltérképezhetőek a különböző betegségek, hiszen a talpunkon lévő zónák mindegyike valamelyik szervünkhöz kapcsolódik. A talpon lévő érzékeny idegvégződéseket stimulálva támogathatjuk a szervezet öngyógyító folyamatait, valamint a lelki blokkok feloldódást az életenergia szabad áramlása érdekében. A talpon visszatükröződő megfelelő reflexzóna masszírozásával egy adott szervi – vagy testi fájdalom csökkenthető, ezáltal segíthetjük például az emésztőszervi problémák, az allergiás vagy nőgyógyászati jellegű panaszok kezelését.

Nagy Erzsébet

Természetesen minden esetben javasolt az adott szakorvos mielőbbi felkeresése a gyógyulás érdekében. A talpmasszázs hatására könnyebbé válik a járás, erősödik az immunrendszer és javul az alvás minősége, mely kedvezőn hat a közérzetre. Emellett serkenti a vér – és nyirokkeringést, ami támogatja a lerakódott salakanyagok kiürülését a szervezetből. Akárcsak a rendszeres mozgás, úgy a lábápolásra fordított idő (talpmasszázs, pedikűr) is az egészséges életmód szerves része, mert nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból jó, ha szép és ápolt talppal állunk a földön.

 SHINE Szépségszalon

2400 Dunaújváros, Kossuth u. 2. fszt.2.

Telefonszám: (25)-746-408 és +36-30-497-9313

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában