Pünkösdi torna

2024.03.26. 16:17

Kézilabda: az egész országból várják az utánpótlást a Kiskunságba

Már lehet jelentkezni az ország legnagyobb ifjúsági sporteseményére, a 25. Pünkösdi Utánpótlás Kézilabda Tornára, amelyet idén is Kalocsán és Kecelen szerveznek meg május 17. és 20. között.

MW

Forrás: Facebook

Fotó: Cseh Péter

Az első alkalommal, 2000-ben 24 csapattal megtartott utánpótlás tornát, hazánkban egyedülálló módon, minden évben megrendezték. Volt, hogy 150-nél is több csapat érkezett Kalocsára és a környékre kézilabdázni, így biztosak lehetünk abban, hogy 2024-ben is színvonalas körülmények között megrendezett mérkőzéseken izgulhatunk a fiatalokért, gyermekeinkért, a jövő kézilabdás generációjáért május 17. és 20. között – adta hírül a Sonline.hu hírportál.

A 25. Pünkösdi Kézilabda Tornát a Gézengúz Utánpótlás Kézilabda Club és a Kecel Kézilabda Club közösen szervezi, kilenc korosztályban várják a nevezéseket április huszadikáig.

 A mérkőzéseket Bács-Kiskun vármegyében, Kalocsa, Kecel, Kiskőrös, Kiskunhalas, Solt és Soltvadkert fedett sportlétesítményeiben bonyolítják le.

A szervezők közölték, ahogy két és fél évtizede mindig, 

a tornával most is az a céljuk, hogy játéklehetőséget biztosítsanak az országhatáron innen és túl működő utánpótlás-kézilabdacsapatok számára.

 A kísérőprogramok remek alkalmat kínálnak új barátságok, sportbaráti kapcsolatok kialakítására, a könnyen megközelíthető helyszíneken szállás- és étkezési lehetőséget is biztosítanak a csapatok számára.

Bővebb információ a nevezés feltételeiről és a versenyről a Magyar Kézilabda Szövetség versenykiírásában, valamint a pünkösdi kupa honlapján és közösségi oldalán található.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában