Eb-selejtező

2023.10.20. 14:35

Magyarország–Montenegró: november 3-tól lehet jegyet vásárolni

November 3-tól lehet belépőt vásárolni a november 19-i Magyarország–Montenegró labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amely Marco Rossi szövetségi kapitány csapatának utolsó mérkőzése a sorozatban – írja az MTI.

MW

A magyar kezdőcsapat, Fiola Attila, Gazdag Dániel, Sallai Roland, Nagy Ádám és Kerkez Milos (elöl b-j), valamint Dibusz Dénes, Lang Ádám, Loic Négo, Szalai Attila, Varga Barnabás és Szoboszlai Dominik (hátul b-j) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Litvánia–Magyarország mérkőzés előtt a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban 2023. október 17-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A magyar szövetség (MLSZ) pénteki közleménye alapján november 3-án a Szurkolói Klub tagjai számára kezdik el a jegyértékesítést. A nagy számban eladott bérletek miatt – a Szerbia elleni találkozóhoz hasonlóan – ezúttal is kevesebb belépőt lehet majd megvásárolni.

A bolgárok elleni, november 16-i, idegenbeli mérkőzésre szóló jegyek értékesítése szintén két héten belül indul.

Az MLSZ még vár néhány adatot a bolgár szövetségtől, így hamarosan pontos információkkal tud szolgálni a jegyértékesítéssel kapcsolatban.

Amennyiben a Rossi-együttes a hátralévő két mérkőzésén legalább egy pontot szerez, kijut a jövő évi németországi Eb-re.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában