Óriási izgalmak várhatóak Balatonfűzfőn

2023.06.29. 23:00

Már csak két csapat juthat a Tippmix MK-döntőbe

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói, a második csepeli majd a harmadik tápiószentmártoni állomása után ezúttal Balatonfűzfőn folytatódnak majd a küzdelmek szombaton. Július 1-én a Balatonfűzfői AK műfüves pályáján kerül megrendezésre a Tippmix Magyar Kupa nyugati – utolsó – állomása, melyen eldől, melyik két csapattal egészül ki az MK-döntő mezőnye.

MW
 

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói állomása az SZPCDSE-ECECE sikerével ért véget pünkösdhétfőn. A ceglédberceli csapat mellett a másik döntős H-Terasz jutott a július 16-án megrendezésre kerülő nyolccsapatos budapesti nagydöntőben. Ezt követően Csepelen bombaerős mezőny jött össze, végül óriási izgalmak után a győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark kvalifikált magát az országos fináléba. Az MK-sorozat harmadik állomásán győztes Todor Pet Bau Team Kft. és az ezüstérmes Futottak Még örülhetett Tápiószentmártonban, így már csak két csapat kiléte kérdéses a nagydöntőben.

A „magyar tengernél” szombaton megrendezésre kerülő megmérettetésre elsősorban veszprém- és fejér vármegyei alakulatok jelentkeztek, de érkezik csapat a fővárosból is,

így izgalmakban ezúttal sem lesz hiány.

A balatonfűzfői állomás helyszíne
Forrás: Minifoci.hu

A torna a Balatonfűzfői AK műfüves pályáján zajlik majd, létesítmény egy igazi kis ékszerdoboz, a BOB-pálya aljában, csodálatos füves és műfüves pályákkal.

Veszprém vármegye legkisebb közigazgatási területű városa a Balaton északkeleti csücskén, a Fűzfői-öböl partján terül el. A régészeti leletek tanúsága szerint Balatonfűzfő a római korig visszanyúló múlttal rendelkező település. A Máma nevű falu, a település őse feltehetően már a honfoglalás idején is létezett.

A Balatonnál igen nagy hagyományai vannak a nyári kispályás tornáknak,

a múlt hétvégén lezajlott VID BALATON TOURRA 80 csapat érkezett,

a tornát a Minifutball Szövetség versenyszervező csapata a Kaminokupa Sport Kft szervezte. A Tippmix Magyar Kupa fűzfői állomására 12-16 csapatot várnak a szervezők.

A Squadra Anonima csapata is ott lesz a mezőnyben
Fotó: Vaszko Viktor

„Összességében elégedett vagyok a kupasorozattal. A tavalyi Hungarian Open után – mely csak Budapesten és összesen 12 csapattal zajlott – óriási előrelépés a négy területi állomás és a Tippmix Magyar Kupa nyolccsapatos nagydöntője.”

Szövetségünk mindent belead, hogy a döntő is magas színvonalú és jól szervezett legyen, de az már most kijelenthető, óriási előrelépés számunkra és a minifocit játszók számára a kupasorozat!

– mondta az Országos Minifutball Szövetség alelnöke, Pinkóczi Tibor.

A verseny fordulóinak tervezett időpontjai és helyszínei:

05.29. hétfő: Hajdúszoboszló
A győztes SZPCDSE-ECECE és az ezüstérmes H-Terasz jutott a nagydöntőbe

06.11. vasárnap: Csepel
A győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark jutott a nagydöntőbe

06.18. vasárnap: Tápiószentmárton
A győztes Todor Pet Bau Team Kft. és az ezüstérmes Futottak Még jutott a nagydöntőbe

07.01. szombat: Balatonfűzfő
Versenykiírás és jelentkezés ide kattintva!

07.16. vasárnap: Döntő, Budapest

A már ismert részvevők:

– SZPCDSE-ECECE
– H-Terasz
– Szilasi és Barátai
– Lázár Lovaspark
– Todor Pet Bau Team Kft.
– Futottak Még

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában