Krimi

2023.02.10. 22:10

Nem látott más megoldást: kivetette magát a hatodikról az idős budapesti férfi

Az Örs vezér térnél történt a tragédia, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni.

Illusztráció: Shutterstock

Megdöbbentő tragédia történt a budapesti Kerepesi úton. A Sugár áruház szomszédságában álló társasház hatodik emeletéről kivetette magát egy idős férfi. 

A kiérkező mentősök mindent megtettek érte, de nem tudták megmenteni az életét. Az emberek még a buszról is látták a paravánt, ami mögött megpróbálták újraéleszteni, mindhiába. 

A rendőrök is a helyszínre siettek, de idegenkezűségre utaló jelet nem találtak. A Bors információi szerint a férfi búcsúlevelet is hagyott, ami megerősíti, hogy öngyilkossági szándékkal ugrott a mélybe.

A lakókat megdöbbentette a tragédia. Pált mindenki szerette a budapesti társasházban. Sokan tudták róla, hogy súlyos betegségben szenved,  valószínűleg a fájdalmait és állapota rohamos rosszabbodását nem tudta tovább elviselni, ezért ugrott ki a lakása ablakából. 

"Nagyon sok egyenruhás jött ki. Arról érdeklődtek, mit tapaszutaltunk, illetve voltak-e előjelei a bajnak. Nem tudtuk, hogy Pali bácsi mire készül. Nyilván megakadályoztuk volna" - mondta az egyik szomszéd.

Ebben a házban élt az öngyilkos idős ember
Forrás: Bors

Az idős férfi a nővérével lakott a hatodik emeleten. A hölgy megtörten, tömören nyilatkozott a Borsnak.

"Ketten éltünk nagy szeretetben. Amiben tudtam, segítettem. Sokat szenvedett, rákos volt"

- mondta.

Még alig telt el néhány hét ebből az évből, már sokan vetettek véget hasonló módon az életüknek. A Bors cikkéből kiderül, milyen hasonló megrázó esetek történtek a közelmúltban. 

Van segítség! 

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékes vonalról is hívható, mindegyikről ingyenes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában