Krimi

2022.12.03. 20:43

Egy eltűnt idős asszony holttestét találták meg a Dunában

Egy eltűnt idős nő kereséséhez kérte a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségét a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság még péntek este.

Fotó: Facebook / Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

A szolgálat közösségi oldalán számolt be a friss hírekről, miszerint a keresés véget ért, az idős asszonyt megtalálták, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

„Az esti órákban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kérte a segítségünket egy idős hölgy felkutatásához, aki öngyilkossági szándékkal hagyta el az otthonát. Szolgálatunk útnak indított egy mentőkutyás szárazföldi egységet, valamint útnak indítottuk a Szentendrén állomásozó kutató-mentő hajónkat is, mert feltételezhető volt, hogy a Duna-partra koncentrálódik majd a keresés. Idő közben a keresésbe bekapcsolódott a Duna Vízirendészeti Rendőrkapitányság nagymarosi egysége, valamint a rendőrség kutyás szolgálata és a Mantrailing Akadémia Alapítvány is.

A késő esti órákban az ártérben dolgozó egységünk egyik mentőkutyája megtalálta az eltűnt személyt a Dunában, de az életét már sajnos nem lehetett megmenteni. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak!"

– olvasható a posztban a Bors szemléje szerint.

Van segítség! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!