Légi közlekedés

2023.08.08. 14:17

Néhány járatát ideiglenesen törli ősszel a Wizz Air

Kötelező hajtómű-ellenőrzés miatt Ideiglenesen törli néhány járatát ősszel a Wizz Air – közölte a társaság kedden az MTI-vel. Megjegyezték, hogy az egyeztetések folynak, így egyelőre nem ismert, hogy mely járatok maradnak ki.

MW

Felszállásra készítik elő a Wizz Air egyik repülőgépét

Forrás: MTI

Fotó: Oláh Tibor

Azt írták, a légitársaság partnere, a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, és a vizsgálat érinti a Wizz Air egyes repülőgépeit is. 

A kötelező ellenőrzés miatt a Wizz Air kénytelen volt változásokat eszközölni a menetrendjében, így egyes járatait törölni kényszerül a szeptember-októberi időszakban.

Közölték: az érintett járatok utasai számára a légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel alternatív járatokra, illetve választhatják a jegyár 120 százalékos jóváírását WIZZ-számlán, vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal.

Amennyiben az utasok online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglalták a jegyüket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az irodával vagy weboldallal. 

A légitársaság továbbá javasolja a levélszemét (spam) mappák ellenőrzését is az esetleges menetrendi változásokról szóló e-mailek miatt.
Hangsúlyozták, hogy az eseményekre a légitársaságnak nincs ráhatása, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában