Bulvár-celeb

2021.04.19. 08:29

Súlyos autóbalesetet szenvedett Korda György és Balázs Klári

Az énekes lerepült az útról kocsijával, mellette ült Balázs Klári is. A házaspár ugyan karcolás nélkül megúszta a húsz évvel ezelőtti kalandot, de Gyuri bácsira olyan hatással volt, hogy azóta csak nagyon különleges alkalmakkor ül volán mögé.

Forrás: Bors

Egy fellépés után, hajnalok hajnalán autózott Balázs Klári és Korda György Budapest irányába. A vezetőülésben Gyuri bácsi ült, nem volt nagy forgalom a kétszer egysávos úton, amikor az autójukkal utolértek egy náluk jóval lassabban haladó járművet. Korda kitette az indexet, majd előzésbe kezdett, amikor azonban a megelőzött autó mellé értek, észrevették, hogy éles kanyart vesz az út, és felbukkant egy szembejövő autó is. Alig maradt idő korrigálni, Korda György elrántotta a kormányt.

„A mai napig nem tudjuk, hogy úszhattuk meg ép bőrrel. Az utolsó emlékem, hogy elrántom a kormányt, hogy ne frontálisan ütközzünk. Aztán már csak arra emlékszem, hogy egy napraforgótáblán áll a kocsi, és füstöl minden”

– mondta a Bors megkeresésére Korda György.

A házaspár kocsija szó szerint lerepült az aszfaltútról, egyenesen a szántóföldre. Szerencséjükre nem voltak fák a műút szélén, mert akkor biztosan felcsavarodtak volna rá.

„Szinte hihetetlen, de a velünk majdnem ütköző kocsi mögött egy mentőautó haladt, ami megállt természetesen, és azonnal meg is tudtak vizsgálni minket, hogy minden rendben van-e velünk – folytatja az énekes, majd hozzáteszi:

– A baleset óta sokkal óvatosabb vagyok. Ha fellépésre megyünk, vagy Klárika vezet, vagy a technikusunk, én már nem. Klári 42 éve vezet, sosem volt balesete, én már csak nagyon különleges alkalmakkor ülök a volánhoz. Nem érzem már olyan biztonságosnak az autózást, pláne fellépések után, amikor fáradt vagyok. Inkább nem kísértem a sorsot”

– tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában