Bulvár-celeb

2024.04.11. 04:50

Durva, mivel vádolják a magyar szépségkirálynőt

Szőke Rebeka egyik Instagram-posztja alatt elszabadultak az indulatok.

Forrás: Origo

Szőke Rebeka durva kommenteket kapott a miatt az Instagram-sztorija miatt, amit egy fotózásról posztolt. A Miss Influencer Hungary tavalyi győztesét azzal vádolják, hogy a tinilányok testképzavarát erősíti az önelfogadás helyett.

Szőke Rebeka 2023 májusában nyerte meg a Miss Influencer Hungaryt, azóta modellként dolgozik, és most az egyik fotózásáról osztott meg egy képet, amihez egy olyan bejegyzést írt, ami kiverte a biztosítékot a követőinél.

Tarthatatlan állapot ez. Szóval aki látja a képeket majd, ne gondolja, hogy ennyire lapos 0-24 a hasam. Csak fotózás előtt direkt nem szoktam enni, de egyszerűen ha csak ebédeltem volna is meglátszik. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen? Nonstop diéta?!

A modell valószínűleg a profi fotók mögötti valóságra szeretett volna rávilágítani, de sokkal negatívabb hatást keltett, mint azt gondolta volna.

A Miss Influencer Hungary győztese a testképzavart népszerűsíti?

A kiírás hatására egy emberként lázadt fel a Reddit népe, hogy ezzel éppen azt ülteti el a fiatalok fejében, hogy akinek nem lapos a hasa a nap minden percében, az nem elég csinos, és ezzel azt üzeni számukra, hogy folytonos diétával és éhezéssel érhetik el az álomalakot.

Van baj. Nem lennék most 12-14 éves kislány. Megnyitják az Instagramot és mindenhonnan ez ömlik. Nagyon nem oké ez az egész influencer-jelenség

– írta az egyik kommentelő.

Bár többek szerint a 90-es évek hollywoodi sztárjai is nagyon vékonyak voltak, mégsem volt olyan veszélyes, mint a mostani tartalomgyártók ilyen jellegű posztjai.

Az egy dolog, hogy az újságban, tv-ben vékony hírességeket meg modelleket láttunk, de az ismerőseink, akik a hétköznapokban vettek körül, nem úgy néztek ki, így szerintem nem volt akkora a nyomás.

„Az újságokban gyönyörű és dúsgazdag hírességek voltak, az instán ma meg átlagemberek, például szomszéd vagy évfolyamtárs feszítenek szétretusálva, filterezve, műtve, beállítva. Ennek nagyobb hatása van”

– tette hozzá egy másik felhasználó.

Persze, bomba alakja van, csak a körítés mellé, az a nagyon gáz

– reagált még valaki, vette észre a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában