Bulvár-celeb

2024.03.11. 21:15

Gazdag üzletember csábította el Galambos Lajos lányát

Galambos Boglárkára rátalált a szerelem, egy gazdag üzletember a párja.

Forrás: borsonline.hu

Galambos Boglárka mondhatni tökéletes nőnapon van túl, ugyanis az elmúlt időszakban nemcsak a divattervező-karrierje indult be, hanem még a szerelem is rátalált. Az ország trombitásának legidősebb gyermeke, Galambos Lajos lánya az elmúlt hetekben csupa olyan 24 órán át látható képet tett közzé Instagram-oldalán, melyek arra utalnak, foglalt a szíve – szúrta ki a Bors.

Eleinte teljesen titkolták az ismerkedést választottjával, csak bizonyos jeleket osztottak meg, de a minap kiderült, Lajcsi 25 éves lányának udvarlója egy igazi úriember.

Üzletember hódította Galambos Boglárka szívét

Bogi igazán csodás nő, sőt nagyon tehetséges is, udvarlója egy üzletember, aki ráadásul igazi úriember is, tehát nem véletlen a rengeteg kép a virágcsokrokról, amit a divattervező rendszeresen megoszt követőivel. A képek alapján múzeumba járnak együtt, romantikus vacsorákat ejtenek, sőt ami azt illeti, nőnap óta már fel is vállalják kapcsolatukat mindenki előtt. Az üzletember nem is akármilyen sorokat írt kedvesének.

Felvállalták kapcsolatukat

Lajcsi lánya bizony megint hatalmas virágcsokrot kapott üzletember párjától, Pétertől, sőt fel is vállalták kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, ugyanis nemcsak megjelölték egymást a képeken, de az udvarló egy egészen lehengerlő nőnapi köszöntést írt a divattervezőnek:

– Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot! – írta a nőnapi köszöntő képen az udvarló Lajcsi meseszép nagylányának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában