Bulvár-celeb

2024.02.17. 09:00

Brutálisan lefogyott T. Danny - megviselte a szakítás modell kedvesével

Ez volt az első igazi szerelem az életében. Aggódnak a rajongók az énekes testi-lelki egészsége miatt.

MW

T Danny-t nagy szerelmi csalódás érte

Fotó: Szabolcs László

Minden rendben van T. Danny életében - látszólag. A csupa mosoly fiatal tehetség nemrég új lemezzel jelentkezett, közben megkezdődött a Zsákbamacska forgatása is, ahol ő lesz Szente Vajk műsorvezető társa. 

Közben edzeni jár, és éjszakánként új dalokon dolgozik. Instagram-posztjai alapján azonban a rajongói egyre inkább aggódnak érte, mert úgy tűnik, nagyon megviselte a szerelmi csalódása. 

Bár az énekes hivatalosan nem nyilatkozott arról, hogy véget ért kapcsolatuk Kecskés Enikővel, a posztjai annál beszédesebbek. A gyönyörű címlaplánytól sokan féltették ugyan a tinibálványt, pár hónap után szakítottak is, de végül úgy tűnt, összecsiszolódtak. Meg is lepett mindenki, amikor szintén a posztjaival árulta el magáról az énekes, hogy újra szingli - írja a Metropol.

Véget ért a nagy szerelem
Fotó: Szabolcs László

Ráadásul az akkoriban megjelent lemezének több dala is árulkodó volt, de szintén sokatmondó az egyik új számának pár sora:

Olyan kár, de te már soha nem leszel a feleségem. Közös évek, külön álmok, nem kell még egy hazugságod, ezért tényleg, olyan kár volt. Mondjuk ki akkor, viszlát, többé nem látsz. Gyűrűt tettem volna rád, de nincs tovább...

Élete első szakításán van túl T. Danny, de élete első szerelmi csalódásán is. Szinte mindennap kitesz Instagram sztoriba egy-egy árulkodó idézetet. A legutóbbi fotói alapján pedig már egészen belefogyott a szerelmi bánatba - a rajongói szerint, túlzásba viszi az edzést.


"Elég már Dani, túlzásba esel, nem lehetsz ennyire neki keseredve"

Jön majd egy új szerelem, lépj túl ezen a szakításon, nagyon sovány vagy

"Az első szerelem mindenkinek maradandó, arra te is mindig emlékezni fogsz! De nem gyászolhatod örökké, lesz újabb és újabb még nagyon fiatal vagy"

– írják a kommentelők. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában