Bulvár-celeb

2024.01.30. 11:05

Babát vár a magyar színésznő? Gyanús fotók...

Az eljegyzése után posztolt magáról egy félreérthető képet.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: metamorworks

Úgy tűnik, az eljegyzés után jöhet a baba is. Legalábbis erre gyanakodnak Dobos Evelin rajongói. Szerintük a híresség és vőlegénye első közös gyermeküket várják, ugyanis Evelin legújabb fotója eléggé beszédes: a színésznő a pocakját fogja, ami úgy tűnik, mintha kerekedne is. Persze ez lehet, hogy csak a fények játéka, és a rajongók többet látnak bele, mint ami, de végül is az eljegyzésről szóló elméletük is bebizonyosodott...

A színésznő kezét Thaiföldön kérte meg az RTL producere, Kovács Dániel Richárd. Az úriember ismerős lehet sokaknak, ugyanis ő az, aki egykoron Nádai Anikó házastársa volt, s született is egy közös gyermekük, Patrik. Szerencsére a mozaikcsalád nagyon jól működik: Anikó és Evelin jó kapcsolatot ápolnak, illetve a színésznő megtalálta a közös hangot Patrikkal is. Azaz ha esetleg beigazolódik a rajongók pletykája, hogy a szőke szépség babát vár, kijelenthetjük, hogy igazán jó helyre születne a kicsi.

Nem meglepő, hogy a kommentelők folyamatosan bombázzák őt a kérdésekkel: „Babát vársz?” „Várandós vagy?” Persze a színésznőtől válasz még nem érkezett, de ez nem tántorítja el a találgatók népes táborát.

„December 10. körül volt a Sztárbox döntője, most január vége van. Terhesen biztosan nem bokszolt volna, így ha azután esett teherbe, maximum pár hetes lenne a magzat, amiatt biztosan nem pózolna így...” – írta le a véleményét valaki, míg más szerint simán lehet, hogy kisbabát vár Evelin.

„Szerintem a boksztól függetlenül is lehet várandós valaki. Simán lehet, hogy akkor még nem is tudta, hogy babát vár, ezért lépett a ringbe. Én úgy látom, kerekedik a pocak, de majd úgyis bejelenti, ha így van” – fogalmazott egy másik kommentelő, írja a Ripost.

A szóban forgó fotót IDE kattintva lehet megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában