Bulvár-celeb

2023.11.16. 11:18

Több szaloncukrot is visszahívtak, ez a baj velük

Minőségmegőrzési időn belüli termékromlás miatt a Lissé Édességgyár Kft. visszahívta a forgalomból a „Nyírfacukor szaloncukor - többféle ízesítésben” termékeket – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Krisztian Tefner

A csütörtökön felkerült bejegyzés szerint a gyártó visszahívja a 2024. 03. 27-i minőségmegőrzési idejű, 170 grammos Nyírfacukor Mákos krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukrot, a 2024. 04. 09. minőségmegőrzési idejű, szintén 170 grammos Nyírfacukor Pisztáciás krémmel töltött fehércsokoládés szaloncukrot, a 2024. 03. 25. minőségmegőrzési idejű, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Rumos ízű trüffel krémmel és Homoktövis ízű krémmel töltött szaloncukor étcsokoládéval elnevezésű termékét, valamint a szintén 2024. 03. 25-i lejáratú, 160 grammos Nyírfacukor ünnepi desszertválogatás Éttrüffelkrémmel és Ír krémlikőr ízű alkoholos krémmel töltött desszertet.

 

A Nébih honlapján azt közölték, hogy az érintett termékeket a vásárlás helyén visszaveszik. A gyártó a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában