Bulvár-celeb

2023.11.24. 05:15

Kiszivárgott, mennyiért csapatta szét magát Kabát Peti

Kering egy lista arról, mennyiért bokszolnak a celebek. Nem ingyen....

Kabát Péter játszott a magyar válogatottban is

Fotó: Polyák Attila / Origo

Napok óta áll a bál az RTL műsora körül. Előbb az verte ki a nézőknél a biztosítékot, hogy Kabát Pétert Rácz Jenő úgy kiütötte, hogy eszméletlenül csuklott össze a ringben. Aztán pedig egy rasszista botrány kezdődött ízléstelen, gyűlölködő kommentek miatt Istenes Bence oldalán.

A minap pedig az is kiderült, hogy mennyiért éri meg a csatorna celebjeinek összeveretni magukat és vállalni mindezt. A Redditre került ki egy lista, amely a Sztárbox produkció gázsijairól szól. 

Ez alapján kétmillió forintot fizetnek havonta minden szereplőnek a felkészülési időszakban, ezenfelül pluszpénzt kapnak a meccsek után. A nyertes meccsekért ötmilliót, a műsor győztese pedig tízmillió forintot vihet haza.

Az állítólagos díjazásokról a story.hu megkérdezte a produkció gyártóját, Wisinger Jánost, aki elmondta, hogy számos kitaláció és fals információ terjed a piacon. A sztárok bérezése, a szerződések tartalma szigorú üzleti titok, így arról nem áll módjában információt adni – írja a story.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában