Bulvár-celeb

2023.11.11. 14:00

Kiderült, miért szakított Kollányi Zsuzsi és párja

Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland kapcsolata rövid válság után felbomlott, bevallották miért lett vége.

Forrás: HOT(!) Magazin

Véget ért Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland kapcsolata. A sztárséf és az énekesnő majdnem másfél éve voltak együtt, de sajnos nem sok idejük jutott egymásra.

Zsuzsival már az elején tudtuk, hogy az ismerkedés folyamata nehéz lesz a hivatásunk és a családi életünk miatt.
Hónapokig próbáltuk az életünket egymáséhoz formálni, ám hiába igyekeztünk, be kellett látnunk, hogy nem egy irányba haladunk, nem egyszerre akarjuk ugyanazt" – mondta Bóza Roland, aki úgy fogalmazott, egy riport tette ezt világossá számára.

"Zsuzsi nemrégiben a Tények Pluszban mutatta meg a legújabb számát, amit hozzám írt, ám a nyilatkozatából és a riportból is úgy jött le, miszerint ő nem velem tervezi a jövőjét. Hiába jelent meg az interjú úgy, ahogyan, ő nem pontosított. Ezután hosszú beszélgetések következtek, és megállapodtunk abban, hogy külön kell folytatnunk"

 – tette hozzá a sztárséf, akinek időközben egy nagyon komoly dologgal is szembe kell néznie.

Zsuzsival több hetes beszélgetés előzte meg a szakításunkat, nagyon igyekezett, én is próbálkoztam, ám be kellett látnunk, hogy most nem tudjuk folytatni a kapcsolatunkat.

Azon túl, hogy a válásom még mindig tart, komoly betegséggel diagnosztizáltak, ami miatt hamarosan sebészkés alá kell feküdnöm. Zsuzsi nagyon kedves volt, rögtön megpróbált mindent helyrehozni, ám hiába fontos ő számomra, be kell látnom, hogy jelenleg az egészségem a legfontosabb és az, hogy láthassam a fiamat felnőni. Hogy mi lesz köztünk Zsuzsival, az a jövő zenéje, de boldog hónapokat tudhatunk magunk mögött, jóllehet, kevés időnk volt egymásra. - írta a Blikk nyomán az Origo.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában