Bulvár-celeb

2023.09.01. 07:53

Téli nyaraláshoz keres férfit Molnár Anikó

Mivel nyáron nem volt ideje pihenni, ezért télen pótolná ezt be, például egy Maldív-szigeteki úttal, de barátnő helyett szívesebben nyaralna egy férfi társaságában.

MW

Forrás: Instagram

Molnár Anikó a Ripostnak beszélt az OnlyFans-oldaláról és újabb terveiről, itt említette meg, hogy szívesen magával vinne egy férfit a Maldív-szigetekre.

„Nyáron nem igazán jutott időm a pihenésre, jó lenne ezt télen bepótolni. Ez az anyagiaktól is függ, nagy általánosságban elmondható, hogy csak a nagyon gazdagok járnak télen nyaralni. Egy Maldív-szigeteki utat két főre el tudnék képzelni magamnak. Egyelőre nem tudom, kivel mehetnék, persze barátnőt is hívhatnék, de 47 évesen már inkább férfival mennék. Egy pasival lenne jó, de még várom a társam” – mondta.

Kiderült az is, hogy egyébként is szívesebben költ utazásra, mint vagyontárgyakra: „Nagyon sokat tudtam haladni a házam felújításával, még nagyjából egy hónapnyi munka van vele, és akkor azt mondom, hogy húsz évig rendben vagyunk. Persze úgy sem fogom tudni megállni, hogy ne csinosítgassam azután is. Sokkal inkább költök az otthonomra pénzt, mint hogy vegyek egymillió forintért egy táskát...”

Számomra nem az a boldogság, hogy észszerűtlenül drága ruhákat veszek. Sokkal inkább költöm a házamra, a szeretteimre, utazásra

 – magyarázta.

A teljes cikket a Riposton olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában