Bulvár-celeb

2023.08.18. 17:00

Azta! Ilyen csodaszép menyasszony volt Tóth Vera

Miközben Tóth Gabi válásától volt hangos a sajtó, testvére titokban férjhez ment.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Knap Zoltán

 Minden a legnagyobb titokban zajlott, így csak utólag derült fény a Tóth Vera és Pauli Zoltán házasságkötésére, most azonban a Megasztár egykori győztese engedett egy kis betekintést a nagy napba. Vera az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amelyben megmutatja a Benes Anita által tervezett esküvői ruháját - írja a Bors.

Vera többek között azt is elárulta, hogy nagyon izgult amiatt, hogyan fog kinézni a nagy napon. Az első ruhapróbán kis híján el is sírta magát.

Fotó: Markovics Gábor / Forrás: Ripost

Attól rettegtem, hogyan fogok kinézni egy hatalmas, világos esküvői ruhában. Amikor megláttam magam (pedig akkor még pár kilóval több is voltam), azt éreztem, hogy én is tudok szép lenni. Hiszen amikor évek óta a testeddel küzdesz, lefogysz, próbálod tartani, és az egész életed arról szól, hogy egyes újságok szerint ronda és kövér vagy, ezt pedig megkapod a környezetedtől is, az trauma, trauma, trauma. Így amikor megláttam, csak hálát éreztem

– mondta Vera a videóban, amelyet ide kattintva lehet megtekinteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában