Hűha!

2023.07.29. 09:47

Titkolták volna, de kiderült, kinél helyezte el a bíróság L.L.Junior kislányát

Egy biztos, mindenkinek jó megoldás nem létezik.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

2023 májusában találkozott először bíróság előtt L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga. A házaspár ugyan már 2022 augusztusában bejelentette, hogy hivatalosan is le szeretnék zárni a kapcsolatukat, az énekes az első tárgyaláson nem jelent meg, mert épp Dominikán nyaralt az új kedvesével, Dárdai Blanka énekesnővel. 

A második ülésen már részt vett Junior is, aki azt szerette volna, hogy Kingától született kicsi lánya, Lesi Lili szülői felügyelete kizárólag az övé legyen. A gyermek édesanyja, Körtvélyessy Kinga is ugyanezt akarta, volt is a tárgyalóteremben kiabálás, aminek végül a bíró vetett véget.

Az ítélőszék végül úgy döntött, hogy megosztott felügyeletet kapnak a szülők. Ez viszont egyiküknek sem tetszett, ezért mindketten fellebbeztek.

Az ügy másodfokú tárgyalása a nyilvánosság kizárásával, július közepén történt meg, ahol az ítélet Kingának kedvezett. A Bors cikkében azt írja,  a másodfokú bíróság  közös felügyelet mellett Körtvélyessy Kingát nevezi meg gondozó szülőként, L.L. Juniort pedig külön élő szülőként. 

Ez azt jelenti, hogy a gyermek sokkal több időt tölt az édesanyjával, mint amennyit az elsőfokú ítéletben biztosítottak.

L. L. Junior a második tárgyaláson
Fotó: Máté Krisztián

A másodfokú bíróság határozata ideiglenes, addig érvényes, amíg le nem zajlik a házaspár válópere. Hogy ez meddig tart, az Kingán és Junioron múlik, ha meg tudnak egyezni az anyagiakban és a gyermekelhelyezésben, akár már holnap is vége lehetne. 

Ha viszont harcolnak, akkor akár még két-három évig is járhatják a bíróságokat. 

Ahol ennyi érzelem van, ott nagyon nehéz a különböző érdekeket, békességben egy tető alá hozni. A lap úgy tudja egyébként, hogy a felek lassan egy évvel a szakításuk után, most vannak a legközelebb ahhoz, hogy megegyezzenek egymással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában