Bulvár-celeb

2023.07.05. 12:30

Elképesztő, hogyan bánt egy légitársaság Hajdú Péterrel és kisfiával

A műsorvezető joggal háborodott fel.

MW

Forrás: Life.hu

Hajdú Péter és családja külföldre szeretett volna utazni, és mindent aprólékosan előre megterveztek: másféléves kisfiuk miatt délutáni gépet választottak, hogy este 21 órára már biztosan ne tartózkodjanak a levegőben - írja a Ripost.

A nyaralásuk azonban rögtön problémákkal indult, a légitársaság még csak tájékoztatást sem adott nekik arról, hogy miért indul másfél óra késéssel a repülőjük, amelyen ott ragadtak.

Hajdú Péter a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában fakadt ki rájuk:

Forrás: Instagram

"Döbbenet! ennek a Ryanair-járatnak 17 óra 40 perckor kellett volna felszállnia. Most 19 óra 5 perc van, és a személyzet nem tudja, hogy mikor kapunk felszállási engedélyt. Az okát sem tudják annak, miért nem szálltunk már fel. 

Mi a 17 óra 40-es járatra vettünk jegyet egy másfél éves kisbabával, mert azt számoltuk ki, hogy akkor 21-kor már nem leszünk a levegőben. Ehhez képest másfél órás késésnél nem tudják megmondani, hogy hány órát fog késni a járat. 

Soha a büdös életben nem utazom Ryanairrel, soha!"

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában