Bulvár-celeb

2023.07.08. 09:00

Drámai visszatérés: mindent újra kellett kezdenie a népszerű műsorvezetőnek

Joshi Barat 60 felett kényszerült rá átértékelni az életét.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Czerkl Gábor

Az indiai származású sorselemző-műsorvezető számára nem újdonság, hogy szinte a semmiből kell felépítenie az életét. Túl a hatodik ikszen persze nehezebb volt, mint 43 éve, de megcsinálta.  Joshi Barat most a Borsnak mesélte el, hogyan lábalt ki a nehéz időszakból.

Nem titok, hogy a világom alaposan kifordult a sarkaiból. Válás, új szerelem, szakítás és mindennek tetejében gyakorlatilag minden munkámat is elveszítettem. Ezen a ponton el kellett döntenem, hogy másokat hibáztatva sajnálom magam, vagy arra koncentrálok, amit tanítani akar nekem a sors. Én az utóbbi utat választottam és amíg jártam rajta, rengeteg pozitív felismerésre jutottam.

- kezdte a népszerű műsorvezető.

Hálás a rosszért is

"Ritkán adatik meg egy 60 feletti embernek, hogy mindent a nulláról kezdjen újra. Ez persze sokak szemében valamiféle átok, de én a lehetőséget láttam meg mindenben, vagyis áldásként fogadtam a csapásokat.  

Fotó: Bánkúti Sándor / Forrás: Bors

Azt üzente a sors, hogy most megmutathatom, mit tudok és mennyit is érek. Szépek és jók azok a mondatok, amelyeket az engem tanító bölcsektől hallottam, de ma már tudom, hogy bizony igazak is. 

Vannak dolgok, melyek a felszínen ugyan negatívnak tűnnek, de hosszútávon mégis csak a javunkat szolgálják. Így visszatekintve hálás vagyok mindenkinek, aki így vagy úgy alakította az életemet - összegezte a műsorvezető.

Hogy milyen körülmények között érkezett annak idején hazánkba, és mik most a tervei, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában