Durva

2023.06.24. 14:12

Nem semmi, mik derültek ki: tovább bonyolódik a magyar énekes kompromittáló ügye

Rendőrségi feljelentés is történhetett az ügyben.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Losev Artyom

Néhány hete kompromittáló felvételek szivárogtak ki egy meg nem nevezett magyar énekesről, aki két hölgy társaságában, félmeztelenül mutatkozott egy vidéki házban. A férfi arcát nem mutatták a felvételen, ám a hangja alapján többen is felismerni vélték (a Bors akkor megkereste az énekest, aki tagadta, hogy ő szerepelt volna a videón.)

Azt is pletykálták, hogy a férfit megzsarolták a felvételekkel, 30 milliót követeltek tőle, de nem fizetett, ezért nyilvánosságra hozták a videót.

Az ügy most még pikánsabb fordulatot vett, állítólag ugyanis a videón szereplő egyik hölgy kommentelgetni kezdett a Facebookon, azt állítva, hogy tudja, ki hozta nyilvánosságra a videót. 

A nő ugyanakkor azt mondta, zsarolásról szó sem volt, a felvételt, amely egyébként még márciusban készült, bosszúból hozta nyilvánosságra a felvételen szereplő másik lány, miután megszakította vele a kapcsolatot.

A Bors most azt írja, az ügyben feljelentés is történt a rendőrségen, a felvétel kiszivárogtatója ellen - állítólag a felvételen szereplő lány és az énekes együtt hozták meg ezt a döntést.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában