Bulvár-celeb

2023.06.25. 14:10

Majdnem megvakult a népszerű magyar rapper - így van most

MC Hawer kicsapongó életmódja miatt kis híján elvesztette a látását.

MW

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Egy hónappal ezelőtt feküdt kés alá a rapper, aki őszintén elárulta: tartott a műtéttől, de végre egy közel húszéves problémája szűnt meg, és úgy érzi, visszakapta az életét. 

MC Hawer éveken át tartó alkoholizmusa miatt szerencsére nem lett komolyabb egészségügyi problémája, leszámítva, hogy negyvenéves korától jelentősen megromlott a látása - derül ki az Origo cikkéből. 

Végül úgy döntött, hogy kés alá fekszik. 

Első lépésként érzéstelenítőt és műkönnyet csepegtettek a szemembe. A pislogás miatt a szemeimet kipöckölték, pár perc múlva lefektettek egy ágyra, először az egyik, majd a másik lézerhez forgattak, mozdulnom sem kellett. Csak egy picit vakított, de az sem volt vészes. Semmit nem érzékeltem a szemgolyómból, azt sem, amikor beecsetelték egy pamacs-szerű eszközzel. Teljesen fájdalommentes volt a beavatkozás. Egy szem mindössze 17 másodpercet vett igénybe. Csodaként élem meg, hogy ilyen egyáltalán van, hogy a nagymértékű szemromlást is tudják korrigálni

– mesélte Hawer, aki a műtét után azonnal jobban kezdett látni. 

"Felszabadultság, hogy nem kell sehova szemüveg. Kaptam egy új életet" - összegezte az örömteli változást. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában