Pánikrohamot kapott

2022.05.20. 12:21

Összeomlott a kamerák előtt Tóth-Hódi Pamela

Ezen a héten Tóth-Hódi Pamela és férje, Tóth Bence is látható a Drágám, add az életed című műsorban. A csütörtöki adásban a kétgyermekes édesanya pánikrohamot kapott, férje segített leküzdeni a félelmét.

A Drágám, add az életed! csütörtöki adásában Hódi Pameláék vicces feladatot kaptak. A kétgyermekes édesanyának egy óriási csirkejelmezbe kellett beöltöznie, hogy műanyag szemeket gyűjtögessen a stúdióban felépített tyúkudvarban - írja a life.hu.

Pamelának eltakarták az arcát a maszkkal, így semmit nem látott, pusztán férje, Tóth Bence hangja után kellett mennie. Az influenszer azonban nagyon rosszul viselte, hogy nem kap levegőt. Till Attila próbálta nyugtatni:

"Az utolsó pillanatban elég, ha felveszed a maszkot, ha ez ennyire rossz érzés".

"Úgy jó, ha kapok levegőt" - mondta Pamela, aki később hozzátette, hogy férjének köszönheti, hogy leküzdötte a félelmét.

Utána már nem arra koncentráltam, hogy kapok-e levegőt. Szerintem ez ilyen pánikszerű dolog. Hogy meleg van és nem kapok levegőt, mi lesz 10 másodperc múlva? De utána már annyira a Bencére összpontosítottam, hogy olyan volt az egész, mintha tíz másodperc lett volna

- zárta rövidre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában