Úgy segít, ahogy tud...

2022.05.20. 15:55

Cicciolina magát és egy felejthetetlen éjszakát ajánlott Putyinnak, ha véget ér a háború

Önzetlen felajánlást tett a békéért az expornós.

Felajánlást tett Cicciolina: a 70 éves expornós-expolitikus egy forró, szenvedélyes éjszakát kínál Vlagyimir Putyinnak, amennyiben kivonja csapatait Ukrajnából, és véget vet a háborúnak.

Egy Instagram-posztban ajánlotta fel a szenvedélyes estét, amit már 1300-an lájkoltak be. Az olasz parlament egykori képviselője valószínűleg úgy véli, hogy felajánlása meggyőzheti az orosz elnököt, hogy békét teremtsen Ukrajnában. Ezzel csak egyetlen gond van, mégpedig az, hogy Putyin elnöknek biztonsági okokból nincs saját okostelefonja, így feltehetően nem jut el hozzá a békeajánlat. Arról nem is beszélve, hogy Oroszország és az Instagram kölcsönösen letiltották egymást, vagyis tényleg esélytelen, hogy a legendás szexdíva ötlete célba érjen - írja a Daily Star nyomán a Ripost.

A béke üzenete, a háború ellen és az orosz elnöknek #putin. Felajánlom magam egy éjszakányi szexre, cserébe a békéért, Ukrajnáért, az orosz népért

- írta posztjában Cicciolina.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy szeretkezéssel próbál véget vetni Cicciolina egy háborús helyzetnek. Az Öböl-háború kitörése előtt felajánlott egy közös éjszakát Szaddám Huszein iraki vezetőnek is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában