ingatlanbazár

2021.11.07. 11:30

A szürke 50 árnyalata és finom pasztell színek Dunaújváros legizgalmasabb lakásában!

Az eladásra szánt, érdekes potenciált magában hordozó, 56 négyzetméteres otthon alapvetően a visszafogott, szürke színekkel operáló nyitóképe kapcsán fogott meg minket. A hely persze többet is kínál, mint pusztán szürke helyiségeket. Az ár ráadásul szintén vonzó! Lássuk, mennyit kérnek a megye egyik legérdekesebb eladó lakásáért!

ingatlanbazár

“Dunaújvárosban belvárosi, átalakított tégla lakás eladó. A belvárosi élet minden előnyével együtt eladó ez a remek, 2+1 félszobássá alakított tégla lakás. Előnye még, hogy az ötödik emeletre lift visz fel minket. A beltér hangulatos, amerikai konyhás nappali, egy nagyobb és egy kisebb szoba, és hatalmas fürdő, külön wc van. A lakás korszerűsítése, átépítése néhány éve történt. Így új vezetékek, nyílászárók, szaniterek és burkolatok kerültek a régiek helyére. A lakás déli oldalán található loggiát beépítették, nagyobb helyet kaptak ezáltal a gyerekszobában. [...]”

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!