Gazdaság

2017.08.21. 10:33

Gyorskölcsön ügyintézés tudnivalói – hogy tényleg gyors legyen! (x)

Gyorskölcsön ügyintézés érdekli tényleg a leggyorsabban, mert azonnal kell a pénz? A legjobb megoldás az online igénylés, ennél anyagilag is jobban járunk, mert megspóroljuk a banknak fizetendő bizonyos, ügyintézésért felszámolt költségeket.

Jó, ha tudjuk azonban, hogy ebben az esetben csak magunkra számíthatunk! Néhány kérdés, mely segíthet:

Ha mindegyik kérdésre igen a válasz, akkor nincs mitől tartania, vágjon bele bátran! Önállóan is meg tudja oldani a gyorskölcsön igénylés lépéseit.

Segítségképpen egy helyre összegyűjtöttük a bankok ajánlatait, itt össze tudja hasonlítani őket.

Tegye meg most rögtön az expresszkolcson-hu-n és akár el is indíthatja az online igénylést.

Gyorskölcsön ügyintézés a bank munkatársának segítségével

Amennyiben a fenti kérdések közül nem mindegyiket tudja megválaszolni, vagy van valamilyen speciális körülmény, jobban jár, ha igénybe veszi a bank munkatársának segítségét. Így is gyorsan pénzhez juthat, minimális plusz költséggel jár, viszont sokat spórolhat azon, hogy valóban a legmegfelelőbb ajánlatot segít kiválasztani Önnek.

Mindegyik banknál van lehetőségünk a bank munkatársától segítséget, szaktanácsadást kérni. Bizonyos, erre szakosodott pénzintézeteknél akár úgy történhet a gyorshitel ügyintézés, hogy a bank munkatársa a helyünkbe is hozza a készpénzt.

Ha valamiért kedvezőbb számunkra (pl. időhiány, mozgáskorlátozottság stb.), a fizetendő törlesztő részletekért is házhoz jön a bank munkatársa. Így csak annyi tennivalónk lesz, hogy az egyeztetett időpontban otthon tartózkodjunk és átadjuk az aktuális összeget.

Természetesen, ahogy minden más esetben, itt is érvényes, hogy a kényelemnek ára is van! A helyünkbe hozott pénznek és az otthonról történő törlesztésnek külön költsége van!

Gyorskölcsön ügyintézés saját pénzügyi tanácsadónk együttműködésével

Ha már van pénzügyi tanácsadónk, sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, hiszen a fenti lehetőségek helyett csak konzultálnunk kell vele arról, hogy némi készpénzre lenne szükségünk.

Biztosak lehetünk benne, hogy akár órákon belül összegyűjti nekünk az aktuális ajánlatok legjobbjait, a megfelelő szakmai és egyéb javaslataival együtt, melyek aktuális helyzetünket is figyelembe veszik.

Pénzügyi tanácsadónk tudni fogja a lehetséges buktatókat is, de ugyanakkor tudni fogja az aktuális akciókat vagy a számunkra előnyösebb konstrukciókat is.

Ha még nincsen megbízható pénzügyi tanácsadója, engedje meg, hogy jó szívvel ajánljuk Önnek a HitelStart felkészült csapatát! Itt tudhat meg többet róluk: http://hitelstart.hu/rolunk-2/" target="_blank"

Amennyiben úgy dönt, hogy személyesen, online szeretné összehasonlítani az aktuális gyorskölcsön ajánlatokat, itt egy helyen megteheti: https://expresszkolcson.hu/ajanlatok/szemelyi-kolcson/gyorskolcson/" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!