Foci

2014.09.18. 13:20

Megye II. - Csúcsrangadó az Agárdi Termálban

Székesfehérvár - A megye II osztályú labdarúgó bajnokságának 6. fordulójában találkozik a Baracs és a Sárosd.

Ferencz Balázs

Osz-Car csoport

A Kápolnásnyék héthatárra szóló hőstettet vitt véghez a Bodajk legyőzésével, most a Kőszárhegynek is nagy koncentrációra lesz szüksége Nyéken. A vasárnapi esőzés miatt nem játszott, így pihentebben várhatja a hatodik fordulót a Pátka. De nem csak ezért lehet nehéz dolga a Kajászónak, most a még veretlen hazaiak tűnnek erősebbnek. Az Iszkaszentgyörgy ugyan megszerezte idei első diadalát, a Pusztavám ellen az egészséges önbizalom mellett valami pluszra is szüksége lesz az Iszkának a pontszerzéshez.

Molnár Gergely (7) Pákozdon segítheti a Pettendet szereléseivel. Fotó: Koppán Viktor

A Csákvár II sok jóra nem számíthat a jó formában lévő, és a Váltól elszenvedett veresége miatt felpaprikázott Mány vendéglátójaként. Rangadó a javából a Bakonycsernyét üldöző, és hibátlan Vál, valamint a legutóbb elbukó Bodajk csatája. A hazaiak most jobb formát mutatnak. Nagy csatát vívhat a Pákozd és a Pettend, pontosztozkodás lehet a randevú vége. A Bakonycsernye nyerni megy Fehérvárcsurgóra, míg a legutóbb kilenc játékossal hősies küzdelemben elvérző Pázmánd a Vértesacsa ellen vigasztalódhat.

Szept. 20. szo., 16.00:

K.nyék (11.)–Kőszárh. (8.)

Szept. 21. vas., 14.00:

Pátka (5.)–Kajászó (10.); 16.00: Pusztavám (7.)–Iszkasz. (14.); Csákvár II (12.)–Mány (3.); Vál (2.)–Bodajk (4.); Pákozd (9.)–Pettend (6.); F.csurgó (13.)–B.csernye (1.); Pázmánd (15.)–V.acsa (16.).

Agárdi Termál csoport

A Soponya kéthetes pihenőből fogadja a robogó Lajoskomárom csapatát. A lajosiak tovább őrizhetik veretlenségüket. Az Adony meglepheti a múlt vasárnap hazai pályán három gólt kapó Enyinget. A megye II pillanatnyi csúcsrangadóját hozhatja a második Baracs és a listavezető Sárosd csatája. A vendégek eddigi formájukat átmentve idegenben is sikerrel vehetik az erőfelmérőt. Lepsényben nem kell tartania a meglepetéstől a százszázalékos, ráadásul legutóbb pihenő Aba-Sárvíz csapatának. Nehéz percekre számíthat a Nagylók a Kulcs ellen, de nem valószínű, hogy elengedi a pontokat. Alsóházi rangadót vív a Nagykarácsony és a Seregélyes. A Káloz hatpontos mérkőzésen fogadja a Szabadegyháza alakulatát. A Mezőszilas nem maradt pont nélkül legutóbb, most azonban nem lesz könnyű otthon tartania őket, mert a Pusztaszabolcs vérmes reményekkel vendégeskedik Szilason.

Szept. 21. vas., 16.00:

Soponya (10.)–L.komárom (4.); Adony (13.)–Enying (8.); Baracs (2.)–Sárosd (1.); LMSK (14.)–Aba (3.); Nagylók (7.)–Kulcs (6.); N.karácsony (16.)–Seregélyes (15.); Káloz (9.)–Sz.egyháza (11.); Mezőszilas (12.)–P.szabolcs (5.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!