Foci

2013.01.07. 16:31

Guardiola visszatérne

Zürich - Tervei szerint a következő szezonban visszatér a kispadra Josep Guardiola, az FC Barcelona korábbi vezetőedzője.

- Igen, szeretnék újra edzősködni - idézte a goal.com honlap a 41 éves szakembert, aki Zürichben, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) éves díjátadó gálája előtt nyilatkozott az újságíróknak. A Barcelonával négy év alatt 14 trófeát begyűjtő szakember hozzátette, azt egyelőre még nem tudja, hogy hol folytatja a pályafutását.

A trénert korábban hírbe hozták a Chelsea-vel, a Manchester Uniteddel, a Manchester Cityvel, az Arsenallal és a Bayern Münchennel is.

Guardiola - aki jelölt az Év edzője díjra - kérdésre válaszolva elmondta, hogy továbbra is figyelemmel követi a Barcelona mérkőzéseit:

- Szerencsés embernek mondhatom magam, hogy néhány évet eltölthettem ezzel a fantasztikus csapattal, és büszkeséggel tölt el, hogy nélkülem is ugyanolyan jól, vagy talán jobban játszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!