Végre ismét játszanak

2018.03.23. 21:49

Hazai pályán meccsel a Baracs és a Mezőfalva is

Az elmúlt héten a márciusi havazás miatt több összecsapás is elmaradt a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságokban. Erre a hétvégére már valamivel jobb időt ígérnek a meteorológusok, így joggal reménykednek a szurkolók, hogy végre minden pályán megrendezik a kisorsolt mérkőzést.

Gróf András

A baracsiak két vereséggel kezdték az idényt, hét végén az Ercsi csapata ellen javíthatnak Fotó: ZsE

A Viszló Trans első osztály tizenhatodik fordulójában mindkét körzetünkhöz tartozó együttes vasárnap hazai környezetben lép pályára.

A baracsiak két vereséggel kezdték a tavaszt. Ezúttal az Ercsi Kinizsi gárdáját fogadják, akiknek Gyalus Zoltán edző szerint erősen ingadozik a formája, így bizakodnak egy jó eredményben.

A Mezőfalva gárdája most mutatkozik be a hazai közönségnek, hiszen a tavaszi első fordulóra kisorsolt mérkőzését elhalasztották. Nem számíthatnak könnyű meccs­re, hiszen a bajnoki dobogó harmadik fokán álló Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttesét fogadják. A forduló további párosítása a következő: Sárosd–Mór, Sárbogárd–Ikarus-Maroshegy, Bicske–Enying, Polgárdi–Martonvásár, Tordas–Lajoskomárom.

A baracsiak két vereséggel kezdték az idényt, hét végén az Ercsi
csapata ellen javíthatnak Fotó: ZsE

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának huszadik fordulójában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. Az utolsó helyen tanyázó Rácalmás a második helyezett Szabadegyházát fogadja. Nagy bravúr lenne a házigazdák számára már a pontszerzés is.

A Nagykarácsony házigazdaként sokkal esélyesebb, mint a táblázaton utolsó előtti helyen álló LMSK együttese. A középmezőnyhöz tartozó adonyiak a hasonló pozícióban álló Kápolnásnyék gárdáját fogadják.

A forduló további párosításai a következők: Sárbogárd II–Pusztaszabolcs, MPF Rác­keresztúr–Vajta, Káloz–Kisláng-Telmex, Aba-Sárvíz–Fla­vus Velence, Besnyő-Iváncsa II–Seregélyes. A harmadosztály Horfer Serleg csoport tizennegyedik fordulójának mai mérkőzései: Lajoskomárom II–Cece, Kisapostag–Perkáta. A vasárnapi program a következő: Mezőszilas–Kulcs, Nagylók–Előszállás, Nagyvenyim–Dég, Alap–Sárszent­ágota. A mai mérkőzések 15 órakor kezdődnek, a vasárnapi találkozók kezdési időpontja pedig 16 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!