Foci

2015.08.16. 20:00

Továbbra is ontják a gólokat a futsalosok

Dunaújváros - A Dunaferr DF Renalpin FC futsalcsapata pénteken késő este újabb edzőmérkőzést játszott. Ezúttal tizenegy gólt lőtt, a szenvedő fél a Csömör volt.

Agárdy Csaba

A dunaújvárosiak teljes kerettel, kiegészülve a válogatottjaikkal, léptek pályára a Csömör ellen. A játékosok hamar bizonyították, hogy nem akármilyen alakulat készül Dunaújvárosban az augusztus végi bajnoki rajtra, A vezetést Ivacs Gábor révén már az 5. percben megszerezték. A gyors gól jó alaphang volt, hiszen a Dunaferr végig kezében tartotta a mérkőzést. Bár az ellenfélnek is voltak lehetőségeik, de teljesen megérdemelt volt az első félidő utáni 3-0-ás dunaújvárosi vezetés.

A második játékrészben azután ismét rátett egy lapátal a dunaújvárosi csapat (lehet, hogy ez már az új edző, Fehér Zsolt eredménye, aki kőkemény munkát ígért?), hiszen nyolc remek találattal örvendeztette meg a közönséget.

A végeredmény 11-1 lett, ami azt is jelenti, hogy a csapat sorozatban az ötödik felkészülési mérkőzését nyerte meg fölényesen. A gárda legszorosabb mérkőzése a Testneveli Egyetem elleni 7-3 volt.

A felkészülési meccsek alapján bizakodva várhatja a csapat a bajnoki rajtot.

Dunaferr DF-Renalpin FC - Csömör 11-1 (3-0)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!