Foci

2015.04.02. 13:39

Megye III:: A Sárkeresztes Csóron zárkózhat

Székesfehérvár – A harmadosztályú bajnokság Simix- és Horfer csoportjában a 14. forduló következik

Káldor András

Simix Üveg-Ásvány cs.

Igazi rangadót rendeznek vasárnap Jenőben, a tabella élén állókhoz a 2. helyezett Sárszentmihály látogat. Hazai siker esetén egy kicsit fellélegezhetnek a jenőiek, de a Mihálynak is legalább ennyire kiemelt a meccs, hiszen könnyen visszaeshetnek a 3. helyre, amennyiben a Szabadbattyán hazai pályán nyer a Videoton Baráti Kör ellen. A két szomszédvár csatája várható Csókakőn, ahol a Magyaralmásnak akár esélye is lehet a meglehetősen rapszodikus hazai mérleggel bíró vendéglátókkal szemben.

Április 4. szombat 16.30 Csákberény (11.)–Tác-Csősz (7.)

Április 5. vasárnap 16.30 Csór-Truck Trailer (8.)–Sárkeresztes (4.), Csókakő (9.)– Magyaralmás (10.), Szabadbattyán (3.)–Videoton Baráti Kör (5.), Jenő (1.)–Sárszentmihály (2.), Isztimér (12.)– Söréd (6.)

Horfer Serleg csoport

Amennyiben a Sárszentmiklós II csapata az Előszállás ellen nyer, és a Nagyvenyimet megszorítja a két szomszédvár rangadóján a Perkáta együttese, úgy a miklósiak lépéselőnyre tehetnek szert riválisukkal szemben. A Rácalmás az Alap csapatát fogadja, győzelmükkel és a

Cece esetleges sárszentágotai vereségével akár a dobogón is találhatják magukat, bár erre kicsi a valószínűség, hiszen az Ágota idén még nyeretlen.

Április 4. szombat 16.30 Sárszentmiklós II (1.)–Előszállás (9.), Rácalmás (4.)– Alap (8.)

Április 5. vasárnap 16.30 Perkáta (11.)–Nagyvenyim (2.), Sárszentágota (12.)–Cece (3.), Sárbogárd (7.)–Dég (6.), Vajta (10.)–Kisapostag-DASE (5.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!