Foci

2014.10.23. 14:10

A Dunaújváros PASE II a Polgárdi együttesét fogadja

Dunaújváros - A megyei labdarúgó-bajnokságok mindhárom osztályában a 11. fordulót rendezik a hétvégén.

Gróf András

Az első és másodosztályban szombaton 14.30 órakor kezdődnek a mérkőzések, míg a vasárnapi találkozók kezdési időpontja 13.30 óra. A harmadosztályban minkét nap 13.30 órakor kezdenek a csapatok.

A Viszló Trans első osztályban vasárnap rendezik a Mezőfalva-Velence és a Dunaújváros PASE II-Polgárdi összecsapásokat. A mezőfalviak az előző körben is hazai pályán léptek pályára, de szoros mérkőzésen 1-0-ás vereséget szenvedtek az újvárosiak mostani ellenfelétől. Ezen a meccsen Viniczai Ferenc begyűjtötte ötödik sárga lapját, így rá nem számíthat Masinka László vezetőedző. A Velence együttese jelenleg a második helyen áll a bajnoki tabellán, így nem lenne meglepetés egy ismételt hazai vereség. A dunaújvárosiak második számú együttese múlt heti idegenbeli győzelmével fellépett a dobogó harmadik fokára. A Polgárdi elleni mérkőzés után is megtarthatják ezt a pozíciójukat, de nem szabad lebecsülniük az ellenfelet, mert általában szervezett játékot produkálnak.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában szombaton a kulcsiak zsinórban harmadszor játszanak saját pályájukon. Ellenfelük ezúttal a középmezőnyhöz tartozó Soponya lesz. Ugyanezen a napon az adonyiak a Szabadegyházára utaznak. A két csapat között egy pont, és egy helyezésnyi a különbség a táblázaton, tehát minden bizonnyal nagy küzdelem várható. Másnap az előző fordulóban Nagylókon bravúros győzelmet arató Nagykarácsony az LMSK gárdáját fogadja. Az újonc házigazdák győzelem esetén megelőzhetnék a lepsényieket. Az utolsó négy találkozójukat megnyerő baracsiak hazai pályán a Káloz ellen folytathatják remek sorozatukat, amivel stabilizálhatnák helyüket a dobogó második fokán.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának szombati programja: Rácalmás-Előszállás, Kisapostag-DASE_Sárszentmiklós II. A rácalmásiak sikere borítékolható, de a másik találkozó háromesélyes. A csoport vasárnapi párosításban a következő összecsapások szerepelnek: Sárbogárd-Perkáta, Sárszentágota-Nagyvenyim. A ősszel igen gyengén szereplő perkátaiakat dolgát még eltiltások is nehezítik. A listavezető nagyvenyimiek a sereghajtó ellen mindenképpen győzniük kell. Csupán a gólkülönbség lehet kérdéses.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!