Foci

2013.05.10. 15:37

Mezőfalvára utaznak a baracsiak

Május második hétvégéjén már a huszonhatodik fordulót rendezik a megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában.

Agárdy Csaba

A harmadosztályban a huszonnegyedik kör következik. A Road Masters első osztályban vasárnap rendezik a Mezőfalva _ Baracs mérkőzést. A mezőfalviak szerdán pótolták a Bakonycsernye elleni hazai elmaradt találkozójukat, amit 5-1-re megnyertek. Ezzel a három ponttal feljöttek a tabella tizedik helyére, de a tizedik és a tizenötödik pozíció között csupán négy pont a különbség.

A tizenkét ponttal utolsó baracsiak tulajdonképpen kilátástalan helyzetben vannak, de az előrehozott 30. fordulóban Iváncsán aratott győzelmük intő jel lehet a mezőfalviak számára. A másodosztály Agárdi Termál csoportjának szombati játéknapján a kulcsiak a Mezőszilas együttesét fogadják.

Másnap játsszák a Lajoskomárom _ Adony és a Dunaújváros PASE II _ Sárbogárd mérkőzéseket. A harmadosztály Zöldharmónia csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek: Nagykarácsony _ Mezőfalva II, Sárszentágota _ Rácalmás, Dunamenti Abroncsgyártók SE _ Zichyújfalu, Előszállás _ Perkáta, Szabadegyháza II _ Nagyvenyim, Kisapostag _ Cece. Minden összecsapás 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!