Tippelde

2022.11.22. 10:30

Három győzelem egy döntetlen

Szabó Szabolcs

Illusztráció

Fotó: Wpadington

Senkit ne tévesszen a katari futballkarnevál! Az andorrai Primera Divisióban például ma esti fél kilences kezdéssel a Sant Julia - UE Santa Coloma találkát rendezik. A randevú egyértelmű esélyese a UE Santa, a Sant Julia-ra rossz idők járnak, az utóbbi öt meccsüket elbukták. DH tipp: 0-3.

Ami a napi világbajnoki menetrendet illeti. A mai négyes kínálatban szinte csak hibázni lehet. Az átlagosan 65 százalékban érvényesülő papírforma alapján az Argentína egy könnyed átmozgató edzés keretében lelépi a szaúdiakat (3-0), Dánia szervezett focijával begyűjti a létfontosságú három pontot Tunézia ellen (2-1) és az esti meccsen a már előzetesen is sokat kritizált franciák egy unalmas csoporttalálkozón verik az ausztrálokat (2-0). Egy háromesélyes mérkőzésen dilemmázhat az erre hajlamos sportfogadó. A mexikóiak és lengyelek jóslatunk szerint nem bírnak majd egymással. Robert Lewandowski megvillan, de lesz válaszuk a mexikóiaknak is (1-1).  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!