Tengeri tipp

2022.11.20. 15:22

Dorisz segítségével megtudhatjuk, hogy ki lesz az első vb mérkőzés győztese - videóval

Molnár Emese

Dorisz, a focikedvelő tengerimalac vb lázban ég, segítségével megtudhatjuk, hogy ki lesz az első mérkőzés győztese :)

Az elmúlt labdarúgó világbajnokságok és más nemzetközi sportrendezvények során számtalan alkalommal került reflektorfénybe egy-egy „különleges képességgel” megáldott kisállat, amely az adott mérkőzések előtt megpróbálta megjósolni azt, hogy ki lesz a párharc nyertese.

Az idei focivébé alatt az állatjóslás tekintetében Dorisz, az ötéves tengerimalac lesz segítségünkre. A Római körúton éldegélő rágcsálónak nem idegen a labdarúgás, van tapasztalata a sportágban, mert egy időben rendszeresen nyomon követte a különféle ligabeli meccseket. Mivel finoman szólva is nehézkes a kommunikáció egymás között, ezért Dorisz a tippjeit azzal tudathatja velünk, ha az országok neve előtt lévő harapnivalók közül választ.

A felvétel állandó helyszíne egyenlőre még várat magára. Ugyanis az első próbálkozás (hogy szabadon, jobban látható legyen a jóslat) a konyhában volt, ami még járatlan területet jelent számára, így imádott sárgarépája sem bátorította az evésre. Az otthonos közege természetesen a ketrece. Itt egy-egy magvas rágcsarúd ösztökélte arra, hogy a megérzése után menjen. Választott is, egyértelműen: Dorisz szerint Equador nyeri a vébé nyitómérkőzését vasárnap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!