Dunaújváros

2019.04.15. 13:00

Új helyszínen lesz a horgászverseny

A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület az idei évben is megrendezi május elsején a már hagyományosnak mondható Öböl Kupa rendezvényét, amelynek – az előző évektől eltérő módon – a Felső-öböl (szabadstrand) ad majd otthont.

Balla Tibor

Forrás: Shutterstock

A verseny szabályzatát az előző évekhez hasonlóan írták ki. Szeretettel várják a helyi horgászokat, illetve a Velencei-tavi és Duna menti Horgászegyesületek tagjait a hagyományos horgászversenyre. Gyermekeknek és a fiataloknak 18 éves korig, valamint a hölgyeknek a nevezés díjmentes. A felnőtt, professzionális és amatőr kategória nevezési díja is jelképes, fejenként ezer forint.

Mivel a pálya befogadóképessége mindössze 50 fő, a jelentkezéseket nevezési sorrendben fogadják el, amíg el nem fogy a keret. Nevezni április 18-ig lehet. Külön felhívják a figyelmet, hogy a regisztráció 7 órakor lezárul, a későn érkezők a sorsoláson és a versenyen már nem vehetnek részt. A verseny délben ér véget, amit a mérlegelés és az eredményhirdetés követ, majd a versenyzők és a segítők elfogyaszthatják a szintén hagyományossá vált birkapörköltet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában