félmilliárd használó

2018.12.14. 14:00

Insta(nt) siker

Nagyjából úgy hét évvel ezelőtt, mikor az Instagram beindult, senki sem gondolta volna, hogy az egyik legnagyobb közösségi oldal lesz a fotómegosztó applikációból.

Hankusz Kálmán

Már két évvel ezelőtt több mint 400 millió felhasználóval világszerte az Instagram volt az első számú képnézegető platform. Mára azonban – na ja, hiszen a világban minden és mindenki sikereket akar – ott van a villámgyors fotó- és videóküldő alkalmazás, a Snapchet. A közösségi média mára az életünk része lett. Megunni lehetetlen, mindig újabb és újabb felületek jelennek meg, hogy magukhoz csábítsák a felhasználókat. Az Insta félmilliárdra rúgó felhasználója között akad néhány híresség is. Ahogy a YouTube-on , itt is egymás után bukkannak fel az újabb és újabb Insta sztárok, akik hatalmas követőtáborukkal tömegeket képesek egy irányba terelgetni, vagy divatot diktálni, ha kell. Nagyon sokan követik kedvenc sztárjukat ezeken az oldalakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!