EFOTT

2013.04.25. 16:50

Csak szabadon – EFOTT Zánkán

Csak szabadon – lesz a szlogenje az idei EFOTT-nak, amelynek ezúttal június 25-30. között Zánka, az Új nemzedék Központ lesz –jelentették be a szervezők csütörtöki sajtótájékoztatójukon.

Osváth Sarolta

Maszlavér Gábor, fesztiváligazgató elmondta: az idén is fellépnek sztárok, ott lesz a hazai együttesek legjava, a Quimbytől az újjáéledt Kaukázusig. Emellett a programok a hagyományok ápolására fókuszálnak, létrehozzák a fesztivál csárdát, ahol minden este más zenekar és folklór együttes lép fel. Kiss Dávid, a Corvinus Egyetem HÖOK képviseletében hangsúlyozta, azt, hogy az idén az egyetemük lehet a fesztivál házigazdája, felhasználják az intézmény alapos bemutatására a fiataloknak. Összesen 90 ezer, szinte kizárólag hazai egyetemista és főiskolás fiatal látogatóra számítanak. Bőséges lesz a sport lehetőségek kínálata is, itt rendezik meg a strandröplabda bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!