EFOTT

2012.07.07. 13:27

EFOTT - DubFX: ennyien még nem vonaglottak a nagyszínpad előtt

Pénteken napközben már mindenki arról beszélt, vajon mikor érkezhet DubFX. A világhírű utcazenész meg is hálálta a velencei közönség vendégszeretetét, óriási bulit csapott Flower Fairy-vel, Mr. Woodnote-tal és CAde-del, akiket Magyarországon még soha nem láthattuk együtt színpadon.

duol.hu

Megkegyelmeztek az égiek az Efottozóknak, a gyülekező viharfelhők egy gyenge zápor után eltűntek a Velencei-tó fölül, semmi nem szabhatott határt a reggelig tartó őrületnek. Az alapozás már kora este beindult, olyan nagyszerű zenekarok léptek fel, mint a Magashegyi Underground, a 30Y, és szaggatta a húrokat a Ganxsta Zolee és a Kartel. De láthattuk a hosszú idő után először fesztiválozó Péterfy Borit is, a Kiscsillagot pedig a közönség nem akarta leengedni a színpadról.

Mire elkezdődött DubFX koncertje, zsúfolásig megtelt a Pepsi Színpad előtti tér, az elmúlt napokban nem csápoltak még ennyien a nagyszínpad előtt. Az ausztrál utcazenész ki is tett magáért, alaposan megtáncoltatta az embereket barátnőjével, azaz Flower Fairy-vel, illetve vendégfellépőivel, a szaxofon-zseni Mr. Woodnote-tal és a puskaszájú CAde-del. A zenészeknek nagyon tetszett Velence, DubFX különösen örült a hőségnek, hiszen eddig mindig télen járt Magyarországon: mezítláb sétálgatva várta, hogy felléphessen.

A 2012-es EFOTT utolsó napján is minden adott, hogy jót szórakozzunk. Velencén lesz többek között a Quimby, a Vad Fruttik, a Punnany Massif, a Belmondo és az Anima Sound System. Külföldi vendégekben sem lesz hiány: a Brooklyn Bounce és Roni Size teszi fel az i-re a pontot. Az utolsó estén a Szkéné Színház is bezárja kapuit, a Neptun Brigád Tévedések vígjátéka című darabbal búcsúzik méltóképpen Velencétől.

EFOTT-cikkek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!