vízilabda

2018.10.18. 00:10

Három győzelem, egy vereség a mérleg

Pozitív mérleggel zárták a mögöttünk hagyott hét végét a helyi vízilabdacsapat, a DFVE leány utánpótlásgárdái.

Szabó Szabolcs

Serdülő korosztály: BVSC – DFVE 13–8. Schmidt Tamás edző így értékelt a talákozót követően:

– Gratulálok a lányoknak, nagyot küzdöttek. Sajnálom, hogy nem lett szorosabb a vége, sajnos a támadás-befejezésekben sok volt a pontatlanság.

Schmidt tréner elégedett
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Az ifjúsági csapatnak már összejött a siker a vasutasok ellen: BVSC – DFVE 9–16. Schmidt edző is elégedett volt a látottakkal: – Gratulálok a győzelemhez a csapatnak. Nagyon jó érzés volt (sajnos csak a lelátóról) látni a lányokon, hogy maximális koncentráltsággal, végig dominálva, határozott és magabiztos játékkal tudtak diadalmaskodni.

Az OSC ellen már a serdülő együttesünknek is összejött a győzelem: OSC – DFVE 11–21.

A gárda egyik kulcsjátékosa, Somogyvári Lili így vélekedett a találkozó után: – Nagyon összeszedett volt a játékunk, mindenki ott volt fejben, de a ziccereket mégis kihagytuk, ami bizonytalanságra utalhatott. Az egész mérkőzésen a mi játékunk dominált, és a mi akaratunk érvényesült. A védekezésünkre alapult az egész támadójáték is, örömteli, hogy sok labdaszerzés volt. Az ifik is magabiztos győzelmet arattak: OSC – DFVE 8–25.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!