Dunaújváros

2016.05.06. 20:30

Matolcsyról is szó volt

Dunaújváros – Kitelepültek a szocialisták pénteken a Római városrészbe, ahol reggel sajtótájékoztatót is rendeztek.

Pekarek János

A Római városrészben, a Váci Mihály utcai posta előtt állították fel standjukat az MSZP helyi aktivistái, hogy aláírásokat gyűjtsenek népszavazási kezdeményezésükhöz, és minél több járókelővel megismertessék jelöltjüket, Selyem Józsefet , aki a júniusi időközi választáson indul ebben a körzetben.

Rajta kívül Szanyi Tibor , a szocialisták európai parlamenti képviselője, hírek szerint az MSZP egyik pártelnök- jelöltje is ott volt. Szanyi a kitelepülésnél reggel rendezett sajtótájékoztatón elmondta, hogy a polgárokkal való beszélgetéseinek már a második percében az egészségügy rossz helyzetére terelődik a szó. Megemlítette, hogy szerinte Matolcsy Györgynek , a Magyar Nemzeti Bank elnökének nem csak le kellene mondania, hanem bíróság elé is kellene állnia, mert törvénytelenül használta fel a devizaadósok révén keletkezett nyereséget, és a nemzeti bank nem teljesítette kötelességét, a pénzpiacok felügyeletét. A jelölt, Selyem József többek között azt mondta: minden erejével Dunaújvárosért fog dolgozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!