Dunaújváros

2016.05.26. 15:27

Hagyományt teremteni

Dunaújváros – A Fidesz Magyar Polgári Szövetség képviselőjelöltje, Lassingleitner Fruzsina csütörtöki sajtótájékoztatóján köszönetét fejezte ki azért, hogy Római városrészben lakók problémáit elkezdhette megoldani, ezáltal érdemben ő is hozzá tudott járulni a körzet szépítéséhez és fejlesztéséhez.

Balla Tibor

Fontosnak tartja, hogy közösségi programokat hozzanak létre. Mint mondta, ezért is álmodták meg közösen Gyenes Józsefné óvodaigazgatóval és Petrás Gáborral, a DLSZ főtitkárával a csütörtökön létrejött Római Városrészi Óvodai Napot. Megköszönte, hogy ennyi támogató segített, közreműködésükkel színesebbé tegyék az eseményt, ahol focitornával, ügyességi és rajzversenyekkel, rendőrautó bemutatóval is kedveskedtek a kicsiknek. Legfőbb céljuk az egészséges életmódra és a mozgásra, sportra nevelés.

– Mint volt válogatott sportoló úgy gondolom, hogy az ilyen és hasonló programokkal tudjuk megszerettetni a sportot a gyerekekkel. Ez nagyon fontos, mert jelentős mértékben segíti a testi és lelki fejlődésüket – fogalmazott Lassingleitner Fruzsina. Ezért szeretnénk tovább folytatni, hagyományt teremteni vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!