Dunaújváros

2016.10.28. 21:47

Pályaválasztási kiállítás lesz

Dunaújváros - A Fejér megyei kormányhivatal november 8-án kedden pályaválasztási kiállítást rendez a Dunaújvárosi Egyetemen.A tudományos hét részét képező eseményen 9 és 16 óra között várják az érdeklődőket.

Gallai Péter

A kiállításon köszöntőt mond Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere, megnyitja dr. Simon László Fejér megyei kormánymegbízott. Ezt követően különböző előadások lesznek az A-épület S01-es termében.

Emellett a folyosón a DUE és a Pannon Egyetem mellett bemutatkoznak a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum iskolái, megismerhetik az érdeklődők a Pannon Oktatási Központ, az Adu iskola, a Pentelei Molnár János szakiskola, a fehérvári Jáky József középiskola, a dunaföldvári Magyar László Gimnázium és szakképző iskola képzési palettáját is.

Rajtuk kívül számos helyi és országos cég, vállalat vagy a rendőrség, a honvédség, a büntetés-végrehajtás standját kereshetik fel a pályaválasztás előtt állók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!