Dunaújváros

2016.03.04. 21:20

Klasszikus fotók után jégen az ifjúság

Dunaújváros – Helyés hokitörténeti fotókiállítással nyitott a pénteki gála. Legendáktól az apróságokig. „Szép volt Gyuri” – skandálta kórusban a dunaújvárosi jégkorong „aranygenerációjaként” jegyzett kollektívája a helyi hokitörténetet képkeretbe foglaló tárlatmegnyitón, amely egyben a jubileumi hokigála nyitórendezvénye is volt.

Szabó Szabolcs

Kis magyar legendárium – dokumentálhatta munkatársunk a jégcsarnokban bámészkodva pénteken kora délután, hiszen akár olyan korszakos egyéniségekkel is összefuthattunk, mint például Pásztor György .

Fotó: Zsedrovits Enikő

Visszatérve a már említett „szépvoltgyurizásra”. A humoráról is közismert alakulat így köszönte meg egyik krónikásának, hogy a zajos mikrofont letéve, Bali Attila fotóssal karöltve a műszaki eszköz nélkül mutatta be a fotókiállítást.

A tárlatnyitány után az 1996-os döntő játékosait, csapatvezetőit és trénereit egy múltidéző állófogadás várta a Dunaújváros Sportcsarnokban. Az esti programot pedig a lelkes helyi hokiifjúság vezette fel a szurkolóknak.

A vastaps itt sem maradt el, a legfiatalabbak a jégen hason csúszva köszönték meg a biztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!