Dunaújváros

2015.11.04. 13:05

Javaslatokat vár a polgármester a Dunaújváros Sportjáért-díj jelöltjeire

Dunaújváros – A közgyűlés idén is Dunaújváros Sportjáért-díjat adományoz a sport helyi kiválóságainak.

Körmendi Erzsébet

A Dunaújváros Sportjáért-díj azoknak a személyeknek és közösségeknek adományozható, akik a városban a testnevelés és sport területén kiváló munkát végeztek, vagy kimagasló sporteredményeket értek el.

Az elismerést egy évben legfeljebb három személynek, illetve közösségnek lehet odaítélni. Ennél több díjat csak rendkívül indokolt esetben adományozhat a közgyűlés. A díj elhunyt személynek posztumuszként is odaítélhető.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehet bármely személy vagy közösség. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, közösség nevét, címét, a díjra jelölt személy bemutatását, amelyben leírja a testnevelés és sport területén kifejtett munkáját és részletesen ismerteti az eredményeit, és azt, hogy miért tartja érdemesnek a Dunaújváros Sportjáért-díjra.

A javaslatokat december 20-ig írásban kell eljuttatni Dunaújváros polgármesteréhez, Cserna Gáborhoz a polgármesteri hivatalba. (Városháza tér 1-2.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!