Dunaújváros

2014.12.30. 18:01

Óévbúcsúztató utcabál a főtéren

Dunaújváros – A tavalyi szilveszteri utcabál tömegeket vonzott – reméljük az idei buli is hasonlóan jó lesz!

Körmendi Erzsébet

Zenés időutazás, BeatKOHÓ, Kozmix éjfél előtt, utána pedig Ufo Updata, Groovehouse és diszkó kifulladásig – így summázhatnánk a szilveszteri utcabál kínálatát. Bízunk benne, hogy annyira nem lesz hideg ma éjjel, hogy az időjárás bárkit is otthon marasztaljon.
A főtéren este kilenc órakor kezdődik a nagy buli, és a hirdetmények szerint hajnali négy óráig tart.

A rendezvény ideje alatt forgalomtól elzárt terület lesz a Vasmű út – Dózsa György út kereszteződéstől induló Tanács út felé vezető útszakasz és parkoló, a melyet a rendezők közlekedési táblával jelölnek. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy az utcabálra kilátogatók a közlekedési szabályok betartásával közelítsék meg a helyszínt, mert korlátozási szabály nem lesz.

A balesetek elkerülése érdekében pirotechnikai eszközök (petárda, tűzijáték...) használatához a rendezők kijelölt területet biztosítanak a bíróság épülete és a Korányi Sándor út közötti útszakaszon. A kijelölt területen kívül a pirotechnikai eszközök használata az óévbúcsúztató rendezvény egész területén belül tilos, annak használata szabálysértést von maga után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!