Dunaújváros

2013.01.31. 18:37

Félmillió jutalom a nyomravezetőnek

Ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a a megkárosított cég egy dunaújvárosi rablás kapcsán, ami tavaly november 8-án történt.

Zsigó Ferenc

Dunaújvárosban, a Verebély László utcában található zöldségkereskedés telephelyén tavaly november 8-án este kilenc  körül megverték az ott tartózkodó vállalkozót, illetve egyik alkalmazottját, majd 3,6 millió forint készpénzt vittek el tőlük.

Mivel a nyomozás során eddig olyan adatot beszerezni nem lehetett, amely az elkövetők kilétének megállapításához, illetve elfogásához vezetett volna, a megkárosított cég, a Família Zöld Porta Bt. vezetője a tettesek előkerítése érdekében nettó  félmillió forint  díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövető(k) személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével a gyanú megalapozottá válik. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Akinek információja van a rablással kapcsolatban bejelentést tehet a rendőrség 06-22-541-600-as, vagy 06-22-541-622-es telefonszámain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!